Preventie

Training01

Problemen voorkómen betekent goed kijken, effectief communiceren en doortastend handelen. En dat is te leren. Standbyu Trainingen sluiten aan op de praktijk van je dagelijks werk, waar dat dan ook is: in uitgaansgelegenheden, in winkels of bij evenementen.

Bekijk alle preventietrainingen

Hulpverlening

Training03

Bedrijfshulpverleners of mensen die kunnen helpen bij drank- en drugsmisbruik: je hebt ze nodig. Mensen die precies weten wat ze te doen staat als een keer de nood aan de man is. Standbyu leidt ze professioneel op. Een gerust gevoel.

Alles over de hulpverleningtrainingen

Teambuilding en Bootcamp

Training02_c

Mentale veerkracht, fysieke kracht en sociale vaardigheden: alles komt aan de orde bij onze teambuilding- en bootcamptrainingen. Voor bedrijven, maar ook voor particulieren die sterker en zekerder willen worden.

 

Alles over onze teambuilding en bootcamptrainingen

Praktisch

Alle trainingen kunnen we op maat maken, precies geschikt voor jouw medewerkers en de specifieke situatie. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Vaak werken we met een trainingsacteur of met filmmateriaal. De meeste trainingen duren twee dagdelen. Soms op één dag, soms met wat tijd ertussen. De trainingen zijn geschikt voor groepen van 6 tot 12 personen.

We geven de trainingen bij jou in je bedrijf, of zorgen zelf voor een geschikte locatie. Deelnemers krijgen na afloop een certificaat. Voor de trainingen BHV, EHBD en EHBU is dit 12 maanden geldig.