Schoon en fris

Winkels, horecagelegenheden, kantoren, openbare gebouwen, festivalterreinen. Daar komen heel wat mensen over de vloer.
En dat zie je aan het einde van de dag. De grondige schoonmakers van Standbyu maken de boel weer tiptop in orde, zodat je een nieuwe dag weer fris kunt beginnen. Vloeren, deuren, meubilair, toiletten en ramen: alles blijft spic en span onder de zorgzame handen van Standbyu.

WAT KAN STANDBYU VOOR JOU SCHOONMAKEN?

Of je ons dagelijks, enkele malen per week of wekelijks nodig hebt, bepaal je zelf. Samen bekijken we welke eisen je aan je kantoor-, winkel- of horecaruimte stelt, en op basis daarvan doen we een voorstel hoe vaak we komen schoonmaken en hoeveel mensen daarbij nodig zijn.
Schoonmaken gebeurt meestal na sluitingstijd. Je moet er natuurlijk honderd procent op kunnen vertrouwen dat dat in orde is. Al onze schoonmaakmedewerkers zijn zorgvuldig gescreend en beschikken over een verklaring van goed gedrag.
Organiseer je een evenement? Ook dan zorgen we ervoor dat de boel tijdens het feest opgeruimd blijft en er na afloop geen kruimeltje meer ligt. We maken alles snel en grondig schoon en laten het terrein of het gebouw precies achter zoals het vóór het evenement was. Daar zetten we graag de schouders onder!
Heb je een eenmalige schoonmaakklus, zoals na oplevering van een bouw- of verbouwproject? Wil je een ongebruikte ruimte leeghalen en schoonmaken? Of is er een calamiteit geweest, zoals een inbraak, een (bouw)ongeval of een brand? Klop aan bij Standbyu en we maken alles vlekkeloos schoon. Turnkey-oplevering: je hoeft alleen nog zelf de sleutel om te draaien en de zaak weer in te richten.

Informeer naar onze contractprijzen of tarieven voor eenmalig schoonmaakwerk.