Vergunning aanvragen in Rotterdam?

Waarom niet de hele papierwinkel uitbesteden? Je hebt wel iets beters te doen dan formulieren invullen, aan termijnen denken, (brand)veiligheidsplannen maken, uren aan de telefoon hangen en van het kastje naar de muur gestuurd worden. En vergunningen? Die vragen we voor je aan.

Standbyu kent de weg

Standbyu kent de weg in vergunningenland. Door jarenlange ervaring weten we precies wanneer je welke formulieren moet invullen en inleveren om zo snel mogelijk je vergunning binnen te krijgen. We weten feilloos de weg en kennen inmiddels alle ambtenaren in de regio Rotterdam – en zij kennen ons. Zo weet je zeker dat je vergunning in de kortst mogelijke tijd in de bus ligt.

GEEF JE VERGUNNINGAANVRAGEN UIT HANDEN AAN STANDBYU

Welke vergunningen?

Standbyu helpt je bij deze en andere vergunningen:

  • Evenementvergunning
  • Brandvergunning
  • Veiligheidsplan
  • Horecavergunning (inclusief BIBOB)
  • Nachtontheffing

BIBOB-procedure

Standbyu kent alle ins en outs van de wet BIBOB. BIBOB staat voor bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur.

Elke vergunning-aanvraag duurt standaard zes weken. Als bijvoorbeeld na vier weken blijkt dat nog niet alles in orde is, start de hele termijn van zes weken gewoon weer opnieuw. Wil je snel je vergunning op zak? Doe het dan meteen goed. Standbyu regelt het.