Objectbeveiliging

Bewaken kan op verschillende manieren: via de techniek, met mensen of in combinatie, precies waar de situatie om vraagt. Een apotheek bewaak je nu eenmaal anders dan een groothandel in levensmiddelen of een muziekevenement. Camerabewaking, inbraakalarm of surveillance: alle keuzes hangen af van de omvang van het object of evenement, de locatie en wat er voor activiteiten zijn.

Mobiele surveillance

Standbyu plaatst alarminstallaties en camera’s en zorgt ook voor de opvolging van een eventuele melding.

Onze mobiele surveillance is binnen de afgesproken tijd ter plaatse. Ook in particuliere woningen!

Op bedrijventerreinen surveilleren we:

  • met auto’s
  • met scooters.

In situaties die daarom vragen, surveilleren we ook met de fiets of te voet.

Bewaking en receptie

Standbyu bewaakt niet alleen na sluitingstijd, ook tijdens kantoor- of winkeluren zijn we inzetbaar.  In grotere bedrijfspanden, als bewaker/receptionist, of als beveiliger in winkels of galeries, in zorginstellingen of opvanghuizen. Onze mensen ontvangen en registreren bezoekers, melden die aan bij de medewerkers en begeleiden ze naar de plaats waar ze moeten zijn. Zo weet je precies wie er bij je binnen is.

Hondengeleiding

Grotere terreinen waar bewaking nodig is, vragen om meer inzet. Dat hoeft niet te betekenen dat er meer mensen nodig zijn; bewakers met honden kunnen grote objecten aan. Bovendien werkt de inzet van hondenbeveiliging preventief. Honden, met hun scherpe gehoor, slaan direct aan als ze onraad signaleren. Ze lopen harder dan meeste mensen en zijn getraind om verdachte personen tegen te houden. Onze KNPV-gecertificeerde bewakers en hun honden werken feilloos samen voor maximale veiligheid. KNPV staat voor Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging. Ze werken onder goedkeuring van het Ministerie van Justitie.

Wat kan Standbyu voor jou beveiligen?