Standbyu Security: beveiliging die aanspreekt

Contact maken en blijven communiceren: dat is de basis voor de beveiligers van Standbyu. Vriendelijk als het kan, streng en doortastend als dat nodig is.

Dat kun je zien. Onze beveiligers zijn geen norse kleerkasten, maar gewone mannen zoals je ze in Rotterdam tegenkomt, met verschillende achtergronden, nationaliteiten, culturen. Allemaal even vriendelijk en communicatief, eigentijds en correct.

Zo houden we je zaak én de omgeving veilig en gezellig voor alle klanten en bezoekers.

WAAR KAN STANDBYU OP LETTEN?

De culturele diversiteit van onze beveiligers is een groot goed. Welk feest je ook organiseert, of welke groep bezoekers uw etablissement ook bezoekt, we hebben altijd iemand die daar goed bij past en je gasten weet aan te spreken. Als het nodig is in hun eigen taal, of dat nu Surinaams, Turks, Kaapverdisch of straattaal is.

En ze houden de teugels strak of juist wat losser, precies zoals die klopt in die situatie. Zo voelt iedereen zich op zijn gemak en houd je de feestelijke sfeer die je graag wilt. Ongewenste gasten houden ze vriendelijk maar beslist buiten de deur, ongewenste situaties voorkomen ze zoveel mogelijk.

Lukt dat onverhoopt niet, dan schrikken ze daar ook niet van, maar lossen ze de problemen op.

De beveiligers van Standbyu Security zijn allemaal getraind en gescreend en in het bezit van de nodige papieren. Ze zijn daarnaast allemaal bedrijfshulpverlener en kunnen omgaan met de AED, de automatische elektrische defibrillator.

Ze kennen de wet en kunnen fouilleren en visiteren. Hun lichamelijke conditie laat niets te wensen over, maar het belangrijkste blijft: ze kunnen uitstekend communiceren en blijven consequent, ook in lastige situaties.

Daarom trainen we behalve de spieren ook voortdurend de sociale vaardigheden van onze medewerkers, zodat ze effectief op verbale en non-verbale communicatie kunnen reageren. We oefenen geregeld met levensechte praktijksimulaties.

Standbyu bewaakt en beveiligt je horecazaak, object, winkel of evenement. Maar we gaan verder.

We houden ook in de gaten of mensen geen rommel maken en aarzelen niet ze daarop aan te spreken. Als er in het interieur dingen kapot zijn, signaleren we dat en geven dat door aan de eigenaar. Beschadigingen nodigen namelijk uit tot vandalisme.

Als alles strak, schoon en heel is, is de kans groter dat dat zo blijft.

We werken nauw samen met de politie. De beveiligers van Standbyu kennen de wijkagent en de wijkagent kent ons. Als er een incident is geweest, laten we je dat zo snel mogelijk weten.

Natuurlijk krijg je ook een schriftelijke rapportage. Zo weet je altijd wat er is gebeurd en hoe we te werk zijn gegaan.

Gewoon, duidelijk.

Als je een evenement organiseert, ben je verplicht minstens één gecertificeerde brandwacht paraat te hebben. Standbyu levert zo’n deskundige professional.

De brandwacht kent de regels en zorgt ervoor dat alles wat er gebeurt, binnen de kaders van de vergunning blijft.

Wil je een vergunning aanvragen? Vertrouw ook dan op het advies van onze ervaren brandwacht.