alles op rolletjes

Als je een feest organiseert, moet alles op rolletjes lopen. Zodat je gasten zich welkom en veilig voelen. In een ontspannen sfeer.

Dat gaat niet vanzelf.

Er zijn duizend-en-een dingen te regelen. En je moet personeel weten te vinden dat er net zo’n feest van wil maken als jij. Hou je wel genoeg tijd over voor het belangrijkste: je evenement?

WAT KAN STANDBYU VOOR JOUW EVENEMENT REGELEN?

De meeste mensen komen naar je evenement om er een leuk uitje van te maken. Maar er zijn ook mensen die uit zijn op iets anders. Dat wil je het liefst zo ver mogelijk buiten de deur houden.

De beveiligers van Standbyu Security weten dat soort mensen er zó uit te halen. Ze zijn vriendelijk tegen de gasten die je met open armen wilt ontvangen en treden kordaat op tegen anderen, als dat nodig is.

Lees meer over Standbyu Security

Hét visitekaartje tijdens je evenement: een vriendelijke gastheer of gastvrouw die bij de entree de gasten verwelkomt, toegangskaarten controleert, de gastenlijst bijhoudt, vragen beantwoordt en aan het einde van het feest een leuk cadeautje meegeeft. Ook op internationale evenementen, want onze representatieve gastvrouwen en heren zijn opgeleid op hbo-niveau en spreken hun talen.

Twee vliegen in één klap slaan? De beveiligers van Standbyu kunnen een dubbelfunctie aan. Ze zijn tegelijk gastheer en houden de veiligheid van je evenement in de gaten.

Weten hoe je onze gastheren en -vrouwen kunt inzetten? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hoe vind je betrouwbaar, opgeruimd en ervaren barpersoneel? Standbyu levert teams voor elke schaalgrootte, onder leiding van ervaren horecamanagers.

Onze barmensen zijn gewend om samen te werken. Ze zijn klantgericht en zelfstandig, ze kunnen vooruitzien en houden overzicht op de situatie. Voorraden blijven aangevuld, taken zijn duidelijk verdeeld en bestellingen komen snel door.

En misschien wel het belangrijkste: ons barpersoneel neemt een goed humeur mee en een sociale instelling. Want een vrolijk gezicht achter de bar zorgt voor een gezellige sfeer én een goede omzet.

Een evenement? Lekkere muziek hoort erbij. Maar smaken verschillen, dus wat lekker is, varieert. Van Hollandse hits tot relaxte loungebeats, van hiphop tot wereldmuziek, Standbyu weet de beste dj’s te vinden.

Muziek is leuk, maar blijf wel op het geluidsniveau letten. Standbyu weet hoe streng de controles van vergunningverleners zijn en ziet erop toe dat de decibels nooit de afgesproken grens overschrijden.

Heb je een vergunning tot 10 uur? Dan is het om één minuut over tien echt stil. Met andere woorden: onze geluidsmensen en dj’s zorgen voor een gezellige sfeer, terwijl je de omwonenden te vriend houdt.

Een evenement op straat betekent vaak dat het verkeer omgeleid moet worden. Of dat er een speciale parkeerplaats in de buurt van het festivalterrein is ingericht. Om alle verkeer in goede banen te leiden, zonder stress, ongelukken of verkeerschaos, schakelt u onze verkeersregelaars in. Die zijn speciaal getraind om automobilisten de weg te wijzen en alles rustig te laten verlopen, ook als het erg druk wordt of als mensen hun auto ver weg moeten zetten.

Hoeveel mensen verwacht je op je evenement? Standbyu adviseert je over de juiste hoeveelheid toiletwagens of mobiele toiletten en over hoeveel personeel er nodig is om de boel netjes bij te houden. Geen lange rijen voor de toiletten, maar ook geen leegstaande toiletwagens. Je bepaalt zelf hoe je de service wilt bieden: gratis voor je bezoekers of met een schoteltje voor de betaling.

Hetzelfde geldt voor onze garderobeservice. Hoeveel hangers zijn er nodig? Gaan je gasten ervoor betalen of niet?

Kies zelf.

Je hebt een super-idee voor een evenement, maar waar wil je het houden? Standbyu kent de spannendste, meest sfeervolle, avontuurlijke of onalledaagse locaties. Aan het water, in de natuur, in de stad of in een oud pakhuis, in een park of aan het strand, welke sfeer je ook zoekt: wij vinden de perfecte plek. Wil je vervolgens een adembenemende of originele aankleding?

De cateraars en organisatiebureaus waarmee we samenwerken, zorgen voor een top-uitstraling.

Of je een gezellige braderie organiseert, een feest in het park of een bedrijfspresentatie, er komt techniek bij kijken. Stroomvoorziening, licht, geluid en podia. Het moet er zijn en het moet werken. Standbyu werkt samen met specialisten op dit gebied.

Standbyu regelt alle faciliteiten voor je evenement. Van stroomgeneratoren en dranghekken tot toegangspoortjes, van portocabins tot toiletgebouwen, kluisjes en andere mobiele voorzieningen.

Laat het ons van A tot Z regelen en je hebt er geen omkijken meer naar.